Het gaat door; de 5e editie van de Langweer Cold Race, de seizoenafsluiter voor echte zeilhelden!. Sterker nog wij gaan varen met een derde wedstrijdbaan. Is wat improvisatie voor nodig en dan vooral op de kade. Daar moeten wij volgens de nieuwe regels wel ruimte zien te creëren. Daarom zijn wij voornemens om een aardig grote tent te plaatsen op de zogenaamde Stevenshoek. Dit wordt het centrale punt waar het als vanouds uitermate gezellig zal worden met de bekende versnaperingen en andere genotsmiddelen om het warm te krijgen.

Met steun van onder andere Twirre uit Langweer kunnen wij de circa 100 teams makkelijk en snel vervoeren van en naar de prachtige Poly Valken van Ottenhome Heeg.

Ja u leest het goed; wij kunnen dit jaar maar liefst 100 teams laten mee doen.

Het Sailservice Team zal als vanouds opereren en zal steun krijgen van lokale comiteleden. De 3e wedstrijdleider gaan wij binnenkort bekend maken. Kortom wij staan als organisatie allemaal scherp. Dit allemaal om er weer een onvergetelijk weekend te maken. We starten natuurlijk met het palaver op vrijdagavond met onder andere een exclusief optreden van Danny Paradero. Zaterdag en zondag de wedstrijden en eindigende in de prijsuitreiking waar de eeuwige roem in het verschiet ligt. Er is dus weer plek om je aan te melden voor de jubileum editie van de Langweer Cold Race 2020. Wees er snel bij want vol is vol!